Εγγραφή Μελών

Με στόχο την ενημέρωση/ανανέωση του μητρώου μελών του, ο Σύλλογος αποφάσισε να καλέσει όλα τα υφιστάμενα μέλη του σε επικαιροποίηση των ατομικών τους στοιχείων και όσους επιπλέον επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου μας.

Επιπλέον, με βάση το νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, το γνωστό GDPR, ζητείται από όλα τα μέλη η συγκατάθεση για την χρήση των ατομικών τους στοιχείων για τους σκοπούς του Συλλόγου, όπως αυτό περιγράφεται και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, στη Πολιτική Απορρήτου.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική φόρμα ΕΔΩ, και αφού τη συμπληρώσετε και υπογράψετε, την στέλνετε στο ΔΣ του Συλλόγου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο agtriadaev@gmail.com (σκαναρισμένη ή φωτογραφία)

2. Για τα μέλη του Συλλόγου που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πρόσβαση στο ιντερνέτ, θα υπάρξουν τυπωμένες φόρμες διαθέσιμες στα καταστήματα του χωριού μας μαζί με φακέλους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Όσα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν την οικονομική τους εισφορά (ετήσια εισφορά μέλους 10 ευρώ) στο τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου με ΙΒΑΝ: GR3602606110000020100000951 Δικαιούχος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΤΡΙΑΔΙΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Comments are closed.