Μήνυμα Διοίκησης

Ο Σύλλογος μας, ιδρυθείς από το 1959 αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα του χωριού μας. Η πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη αυτού, η εκπόνηση δράσεων για τον εξωραϊσμό αυτού, η συμβολή στην πνευματική ανύψωση, η διαμόρφωση ενός πνεύματος ομοψυχίας και συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του, αποτελούν τους βασικούς άξονες σύμφωνα με τους οποίους λειτουργεί ο Σύλλογος μας.

Η οικονομική διαφάνεια, η χρήστη διαχείριση αποτελούν υποχρέωση της διοίκησης αυτού. Η κατανομή του προϋπολογισμού του σε υλοποίηση των σκοπών αυτού οριοθετούν τον ξεκάθαρα μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του.

Ο Σύλλογος μας όμως παίζει και έναν ακόμη πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ένα χρήσιμο μέσο πίεσης. Ένα ισχυρό εργαλείο για να αποφύγουμε η Αγία Τριάδα να γίνει ένα από τα χωριά φαντάσματα που χαρακτηρίζουν την ελληνική επαρχία.

Χρέος όλων των μελών του Συλλόγου είναι να υπηρετούν όλους αυτούς τους σκοπούς, να είναι το βασικό ανάχωμα για όλους τους κινδύνους.

Ο τρόπος για να γίνει αυτός είναι μόνο ένας. Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις, η βοήθεια όλων. Αλλωστε, ο Σύλλογος μας δεν είναι η διοίκηση του. Είμαστε όλοι εμείς.

Ως ΔΣ είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση, σε κάθε καλόβουλη κριτική, σε κάθε κίνηση συνεργασία σας, όντας υπόλογοι των μελών.

Ας δουλέψουμε όλοι λοιπόν με ένα μόνο γνώμονα. Το χωριό μας.

Comments are closed.