Απολογισμός Καλοκαιρινών Δράσεων 2022

Το φετινό καλοκαίρι του 2022, ήταν πραγματικά πλούσιο σε δράσεις και εκδηλώσεις με τον απολογισμό του Συλλόγου μας να κλείνει με θετικό πρόσημο.

Ξεκινώντας με τη Γιορτή του χωριού μας, του Αγίου Πνεύματος, ο Σύλλογός μας μέσω του περιπτέρου του στην κεντρική πλατεία του χωριού την παραμονή, όλη μέρα, προσέφερε στους επισκέπτες αλμυρά και γλυκά κεράσματα, παρασκευασμένα από τη σεφ και ιδιοκτήτρια του Ξενώνα μας 4-εποχές, και νέα πια Πρόεδρό του, Θεοδώρα Αποστόλου, αλλά και αναψυκτικό και τσιπουράκι.

Στο μεταξύ είχαν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου του Μουσείου μας  για δεύτερη συνεχή χρονιά, που εξελίχθησαν σε δύο φάσεις ώστε ο χώρος να παραμένει καθαρός σε όλη τη διάρκεια  του καλοκαιριού. Καθαρίστηκε επίσης και ο περιβάλλων χώρος του Μύλου μας και της νεροτριβής που μπήκε σε λειτουργία, με πρωτοβουλία και έξοδα του Συλλόγου μας.

Στις 20 Ιουλίου ο Σύλλογός μας, οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία μια εορταστική εκδήλωση στον ευρύτερο χώρο του Προφήτη Ηλία του χωριού μας. Κάτω από τα πεύκα, ο Σύλλογος προσέφερε ως φαγητό κριθαρώτο με γαρίδες, παρασκευής της σεφ Θεοδώρας Αποστόλου ενώ ο Νώντας Ντάσιος διέθετε ψητά σουβλάκια και λουκάνικα, άφθονο ποτό και αναψυκτικά. Τα  γλυκά, λουκούμια και σαραγλί ήταν προσφορά του Κώστα Τσάτσου προς το Σύλλογο, ενώ η μουσική του DJ Κώστα Κοκοτίνη,  δημιούργησε κέφι και έδωσε τη δυνατότητα στους  χωριανούς και  επισκέπτες μας να χορέψουν και να απολαύσουν όλοι μαζί την ημέρα.

Ο Αύγουστος 2022 ήταν ο μήνας με ένα πλούσιο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που απλώθηκε από τις 6 έως τις 20 του μήνα δίνοντας την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους χωριανούς, επισκέπτες, μέλη και μικρούς μας φίλους μας να συμμετάσχουν στις πολλές διαφορετικές δράσεις.

Δημιουργώντας και διασκεδάζοντας σε προγράμματα γιόγκα, σε τουρνουά σκάκι, βελάκια, πιγκ-πογκ, σε εργαστήρι Δημιουργίας και Τέχνης, σε Αθλητικές δράσεις και διαγωνισμούς, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους.

Για τους μεγαλύτερους το πάρτυ στο Ξενώνα του χωριού, με ολονύχτιο χορό στις επιλογές του DJ Γιάννη Παπαδημητρίου.

Για τους λάτρεις του περιπάτου και της φύσης, ο δίωρος περίπατος στο βουνό που ολοκληρώθηκε στα Μαντάνια, με κέρασμα σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά.

Και τέλος η μεγάλη αυτοδιαχειριζόμενη εκδήλωση στην πάνω πλατεία του χωριού, όπου με φαγητό, ποτό, και με τραγούδι και χορό με τους μουσικούς μας Σπύρο Κιτσιάκη, Κων/να Κομπογιάννη και Στέλιο Κατσίβελο, στην απόλυτα πετυχημένη λαϊκή βραδιά που έκλεισε και τον κύκλο των εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι.


Περισσότερες φωτογραφίες από το καλοκαίρι του 2022 ΕΔΩ!

Comments are closed.