Γιορτή Κάστανου 2021

Με ψητά κάστανα και γαστρονομικές δημιουργίες αλμυρών γεύσεων του σέφ Φώτη Παρασκευαίδη που προσφέρθηκαν με φροντίδα του Δήμου μας, αλλά και μουσικά ακούσματα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γιορτή θεσμός του χωριού μας για το κάστανο, η Γιορτή Κάστανου 2021.

Ο Σύλλογός μας, για μια ακόμη φορά, ήταν παρών στην εκδήλωση, με το καθιερωμένο πλέον περίπτερο, παρέχοντας μια διαφορετική εικόνα στους επισκέπτες μας με τα αναμνηστικά του αλλά και κεράσματα αλμυρών και γλυκών γεύσεων.

Πίτες με χειροποίητο φύλλο, γλυκό από κάστανο, προσφορά του χωριανού μας Κώστα Τσιάτσου Παραδοσιακά προϊόντα Λαμίας, γλυκό αρώνι, προσφορά από το Σύρραχο, λικέρ αρώνι, προσφορά του χωριανού μας παραγωγού Παναγιώτη Παρούτσα, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη στήριξή τους για άλλη μια χρονιά.

Δέσμευσή μας παραμένει η στήριξη: α) στα τοπικά μας προϊόντα και β) κάθε μέσου για την τουριστική αναβάθμιση της Αγίας Τριάδας!

Η παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιού, του Δημάρχου κ. Νικολάου Σουλιώτη και πλήθος άλλων πολιτικών παραγόντων του νομού μας, έδωσαν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στη φετινή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi και τον πρόεδρο του χωριού Ευάγγελο Ντάσιο για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τα Ευρυτανικά ΝΕΑ.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν εκεί!

Φωτογραφίες από τη γιορτή στο σχετικό άλμπουμ ΕΔΩ

Ραντεβού πάλι του χρόνου!

Comments are closed.