Στοιχεία Μελών Συλλόγου

Το ΔΣ του Συλλόγου Αγιατριαδιτών Ευρυτανίας, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που η κοινωνία αντιμετωπίζει λόγω της πανδημίας και ελπίζοντας όσο το δυνατό πιο γρήγορα η ζωή και οι δραστηριότητες όλων μας να επανέλθουν στην προ της πανδημίας κατάσταση, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οποιαδήποτε δράση του Συλλόγου προγραμματίζεται με βάση τη σημερινή κατάσταση.

Σε αυτή τη λογική, με στόχο την ενημέρωση/ανανέωση του μητρώου μελών του, αποφάσισε να καλέσει όλα τα υφιστάμενα μέλη του σε επικαιροποίηση των ατομικών τους στοιχείων και όσους επιπλέον επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου μας.

Επιπλέον, με βάση το νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, το γνωστό GDPR, ζητείται από όλα τα μέλη η συγκατάθεση για την χρήση των ατομικών τους στοιχείων για τους σκοπούς του Συλλόγου, όπως αυτό περιγράφεται και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, στη Πολιτική Απορρήτου.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική φόρμα ΕΔΩ, και αφού τη συμπληρώσετε και υπογράψετε, την στέλνετε στο ΔΣ του Συλλόγου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο agtriadaev@gmail.com (σκαναρισμένη ή φωτογραφία)

2. Με κανονικό ταχυδρομείο σε σφραγισμένο φάκελο σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις:

α. ΕΥΡΥΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ   Δνση: Μεσοχώρα Καρπενήσι ΤΚ:36100

β. ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ Δνση: Ποτλή 8-10 Αθήνα ΤΚ:10445

γ. ΧΡΥΣΑ ΣΚΟΝΔΡΙΑΝΟΥ Δνση: Καραολή & Δημητρίου 9 Γαλάτσι ΤΚ:11146

3. Για τα μέλη του Συλλόγου που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πρόσβαση στο ιντερνέτ, θα υπάρξουν τυπωμένες φόρμες διαθέσιμες στα καταστήματα του χωριού μας μαζί με φακέλους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Όσα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν την οικονομική τους εισφορά (ετήσια εισφορά μέλους 10 ευρώ) στο τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου με ΙΒΑΝ: GR3602606110000020100000951 Δικαιούχος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΤΡΙΑΔΙΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Comments are closed.