Συνάντηση με Περιφέρεια και Δήμο!

Στις 27/08 και στις 30/08 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, κ. Τασιό, και τον Διευθυντή Γραφείου του κ. Περιφερειάρχη, κ. Βλάχο, εκ μέρους της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθώς και με το δήμαρχο Καρπενησίου κ. Σουλιώτη, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Ντάσιο.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση σχετικά με τη νέα σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, με τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία παρέχονται σε πολιτιστικά σωματεία, οι προτάσεις για την αξιοποίηση πολλών κτισμάτων εντός του χωριού, σκέψεις για την προσεχή Γιορτή Κάστανου, η οποία μάλιστα οριοθετείται από εδώ και στο εξής, έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο, την τρίτη Κυριακή του Οκτωβρίου.

Όπως έχουμε ρητά δηλώσει, στόχευσή μας είναι η χρήση κάθε δυνατού μέσου που συντελεί στη βελτίωση του χωριού μας, στην εν γένει προώθηση της Αγίας Τριάδας. Μέλημα μας η διεκδίκηση αιτημάτων που αναβαθμίζουν πολιτιστικά και κοινωνικά τον τόπο μας.

Οι δυνατότητες είναι πολλές. Στο χέρι μας είναι να αναλάβουμε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες. Να πρωτοπορήσουμε με νέες ιδέες. Να προσφέρουμε στο χωριό μας αυτό που του αξίζει.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Φαβιόλα Γκούτση για την πολύτιμη βοήθειά της, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας.

Comments are closed.