Επιτυχημένη η Γιορτή Κάστανου 2019!

Η καθιερωμένη γιορτή του κάστανου, θεσμός πλέον του χωριού μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η σημαντική προσέλευση των Αγιατραδιτών αλλά και φίλων του χωριού μας, γεμίζει με ικανοποίηση. Συγκεκριμένα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, και το εξαιρετικό μας προϊόν, η κεντρική πλατεία γέμισε από κόσμο που γεύτηκε για μια ακόμη φορά ή γνώρισε για πρώτη φορά την μοναδικότητα του κάστανου που παράγεται στην περιοχή μας.

Ειδικότερα, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση των ομάδων Ride Me Up, Moto Femmes Hellas και Bikerflies. Ελπίζουμε οι αμαζόνες να απόλαυσαν το προϊόν και την φιλοξενία μας και τις ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους καθώς και όλων όσων παραστάθηκαν στην γιορτή του χωριού μας.

Ο Σύλλογός μας, για μια ακόμη φορά, ήταν παρών με το καθιερωμένο πλέον περίπτερο το οποίο παρείχε μια διαφορετική οπτική στους επισκέπτες για το κάστανό μας. Τα κεράσματα γλυκών με βάση το μοναδικό μας προϊόν ήταν προσφορά του Συλλόγου και του Ξενώνας 4 Εποχές – Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, τον οποίο ευχαριστούμε για τη στήριξή του για άλλη μια χρονια.

Η Δέσμευσή μας. Στήριξη του τοπικού προϊόντος. Στήριξη κάθε μέσου για την τουριστική αναβάθμιση της Αγίας Τριάδας!

Ευχαριστούμε τον Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi και τον πρόεδρο του χωριού Ευάγγελο Ντάσιο για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τα Ευρυτανικά ΝΕΑ.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν εκεί! Ραντεβού πάλι του χρόνου!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση. 

Επίσης σχετικό Video από τα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ εδώ!

Comments are closed.