Εκδηλώσεις Χριστουγέννων 2022 – Πρωτοχρονιάς 2023

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Συλλογός μας οργάνωσε και πραγματοποίησε εκδηλώσεις για τα  Χριστούγεννα 2022 – Πρωτοχρονιά 2023, με καλεσμένους όλους τους συγχωριανούς και επισκέπτες του χωριού μας, που συναντήθηκαν, τα είπαν και ευχήθηκαν για τις γιορτές και το νέο χρόνο, με βάση το πρόγραμμα που είχε αποφασισθεί.
17/12/2022: Ώρα 11 π.μ. Εορταστικός στολισμός της πάνω πλατείας του χωριού μας από το Σύλλογο.
Με την Προέδρο και μέλη του καθάρισε την πάνω πλατεία και φρόντισε να της δώσει τον απαραίτητο εορταστικό στολισμό.
25/12/2022: Ώρα 8 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους στην αίθουσα του Μουσείου του χωριού μας.
Μια όμορφη, ζεστή χριστουγεννιάτικη βραδιά με τους συγχωριανούς μας.
Ανταλλάξαμε ευχές, μιλήσαμε, τσιμπήσαμε μεζεδάκια, ήπιαμε κρασάκι, τσιπουράκι και αναψυκτικά, μοιράσαμε δωράκια και όπως πάντα η στήριξη προς το Συλλογο για να συνεχίσει τις δρασεις και τις εκδηλώσεις για το καλό του όμορφου χωριού μας ήταν σημαντική, αγοράζοντας αναμνηστικά και κεράκια γούρια για τη νέα χρονιά.
01/01/2023: Ώρα 6 μ.μ. Κοπή πίτας στο κατάστημα του Νώντα στην πλατεία του χωριού μας.
Με την ανατολή του νέου χρόνου ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην έδρα του, στο όμορφο χωριό μας, στην ταβέρνα του Νώντα.
Πάνω από 60 άτομα, χωριανοί και επισκέπτες βρεθήκαμε στο χώρο και απολαύσαμε με κουβέντα και ευχές το καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό μας συνοδεία γλυκισμάτων.
Την βασιλόπιτα εφτιαξε και πρόσφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας Θεοδώρα Αποστόλου και την ευλόγησε ο πάτερ Ιλαρίων μοιράζοντας ευχές σε όλους μας. Το φλουρί φέτος επέλεξε το κομμάτι του Προέδρου της Κοινοτητάς μας Βαγγέλη Ντάσιου με αντίτιμο δωροεπιταγές συνολικής αξίας 50 ευρώ.

Επίσης ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητα της πρόσκλησης της εκδήλωσης που οργανώνει ο Σύλλογός μας μετά από πολλά χρόνια για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην Αθήνα.

Ένας ζεστός χώρος στα Άνω Πατήσια http://www.mezedopolio.gr/, μας περιμένει στις 29/1/2023, μεσημέρι Κυριακής, να φάμε, να πιούμε, να ακούσουμε ζωντανή μουσική. Ν΄ ανταμωθούμε, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ σε ΟΛΟΥΣ!
 

Comments are closed.