Σημαντική Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιατραδιτών Ευρυτανίας με την ανακοίνωση αυτή διευκρινίζει προς αποφυγή κάθε παραξήγησης τα παρακάτω:

Οι επίσημοι ιστοχώροι του Συλλόγου στο INTERNET είναι:
1. https://www.agiatradites.gr/
2. https://www.facebook.com/agiatradites
3. https://www.instagram.com/agiatradites/

Κανένα άλλο site δεν αντιπροσωπεύει τον Σύλλογο και ούτε χρησιμοποιείται από αυτόν με οποιονδήποτε τρόπο.

Σελίδες στο www, facebook, instagram κλπ, που έχουν παρεμφερή με ή περιέχουν τον όρο «Αγία Τριάδα», ΔΕΝ έχουν καμμιά σχέση με τον Σύλλογο Αγιατραδιτών Ευρυτανίας, και οποιαδήποτε πληροφορία δημοσιεύτεται μέσα από αυτά, σε καμμιά περίπτωση δεν απορρέει από τον Σύλλογό μας.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ Αγιατραδιτών Ευρυτανίας.

Γιορτή Χριστουγέννων – Κοπή Πίτας!

Το ΔΣ του Συλλόγου Αγιατραδιτών ανακοινώνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει τα Χριστούγεννα 2018 και την Πρωτοχρονιά 2019.

Το επιτραπέζιο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2019!

Στις 25/12/2018, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μύλο στη οποία θα προσφερθούν σνακς, γλυκά, αναψυκτικά και ελαφρά ποτά με συνοδεία μουσικής. Στα μικρά παιδιά θα προσφερθούν δωράκια εκ μέρους του συλλόγου μας.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις 6 μ.μ. στον ξενώνα του χωριού μας «4ΕΠΟΧΕΣ», ο σύλλογός μας θα κόψει την πίτα του, με δώρο έκπληξη για τον τυχερό που κερδίσει το φλουρί.

Επίσης, ενημερώνουμε συγχωριανούς και φίλους ότι ο σύλλογος θα διαθέτει καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών μικρά επιτραπέζια ημερολόγια συνοδευόμενα με μπρελόκ γούρια στη συμβολική τιμή των 6 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας. Θα διατίθενται στους χώρους των εκδηλώσεων καθώς και στον ξενώνα και στα καταστήματα του χωριού.

Ελπίζοντας να δούμε όσο το δυνατό περισσότερους από εσάς στο όμορφο χωριό μας, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία!!!!!

Παρουσίαση Βιβλίου Γ. Σακκά!

Στις  27 Νοεμβρίου 2018 οι εκδόσεις Πατάκη και ο IANOS παρουσίασαν την ποιητική συλλογή, «οι πύλες των οδών της ημέρας και της νύχτας», του συγχωριανού μας και καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά και του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, Γιάννη Σακκά.

 

Ο Γιάννης Σακκάς είναι καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ειδικεύεται στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία και σε θέματα γεωπολιτικής στο μεσογειακό-μεσανατολικό χώρο. Είναι μέλος του ακαδημαϊκού συμβουλίου του Κολεγίου για την Άμυνα και την Ασφάλεια στις Βρυξέλλες και της Royal Historical Society στη Βρετανία. Συμμετέχει σε τακτά χρονικά διαστήματα στην αξιολόγηση και επίβλεψη διεθνών ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Επίσης διδάσκει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Στις επιστημονικές δημοσιεύσεις του περιλαμβάνεται το Britain and the Greek Civil War, 1944-49 (2012). Επίσης έχει δημοσιεύσει συγγράμματα για τη δεκαετία του 1940 στην Ελλάδα, τους Άραβες, το Παλαιστινιακό και την πολιτική της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή (Άραβες, Ισραήλ, Κυπριακό). Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνούς κύρους περιοδικά και σε διεθνείς συλλογικούς τόμους. Έχει διδάξει και σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.

Είναι διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο «Διακυβέρνηση, Ανάπτυξη και Ασφάλεια στη Μεσόγειο» στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών από το 2015.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας επικροτώντας προωθεί οποιαδήποτε πολιτιστική δραστηριότητα ή δράση συγχωριανού μας. Στο πλαίσιο μέλη του παρευρέθηκαν στην παραπάνω παρουσίαση.

Δείτε το video της παρουσίασης:

 

Δοικητικό Συμβούλιο

Στις εκλογές της 19ης Αυγούστου 2018, εκλέχθηκε η νέα διοίκηση του Συλλόγου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βελαώρας Ηλίας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ράικος Ευάγγελος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κοντώσης Νικόλαος
ΤΑΜΙΑΣ: Ράντζος Σεραφείμ
ΜΕΛΟΣ: Παρούτσας Λάμπρος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Μερεντίτης Ηλίας
Μερεντίτης Κων/νος
Αντζάς Βασίλειος

Μήνυμα Διοίκησης

Ο Σύλλογος μας, ιδρυθείς από το 1959 αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα του χωριού μας. Η πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη αυτού, η εκπόνηση δράσεων για τον εξωραϊσμό αυτού, η συμβολή στην πνευματική ανύψωση, η διαμόρφωση ενός πνεύματος ομοψυχίας και συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του, αποτελούν τους βασικούς άξονες σύμφωνα με τους οποίους λειτουργεί ο Σύλλογος μας.

Η οικονομική διαφάνεια, η χρήστη διαχείριση αποτελούν υποχρέωση της διοίκησης αυτού. Η κατανομή του προϋπολογισμού του σε υλοποίηση των σκοπών αυτού οριοθετούν τον ξεκάθαρα μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του.

Ο Σύλλογος μας όμως παίζει και έναν ακόμη πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ένα χρήσιμο μέσο πίεσης. Ένα ισχυρό εργαλείο για να αποφύγουμε η Αγία Τριάδα να γίνει ένα από τα χωριά φαντάσματα που χαρακτηρίζουν την ελληνική επαρχία.

Χρέος όλων των μελών του Συλλόγου είναι να υπηρετούν όλους αυτούς τους σκοπούς, να είναι το βασικό ανάχωμα για όλους τους κινδύνους.

Ο τρόπος για να γίνει αυτός είναι μόνο ένας. Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις, η βοήθεια όλων. Αλλωστε, ο Σύλλογος μας δεν είναι η διοίκηση του. Είμαστε όλοι εμείς.

Ως ΔΣ είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση, σε κάθε καλόβουλη κριτική, σε κάθε κίνηση συνεργασία σας, όντας υπόλογοι των μελών.

Ας δουλέψουμε όλοι λοιπόν με ένα μόνο γνώμονα. Το χωριό μας.