Στοιχεία Μελών Συλλόγου

Το ΔΣ του Συλλόγου Αγιατριαδιτών Ευρυτανίας, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που η κοινωνία αντιμετωπίζει λόγω της πανδημίας και ελπίζοντας όσο το δυνατό πιο γρήγορα η ζωή και οι δραστηριότητες όλων μας να επανέλθουν στην προ της πανδημίας κατάσταση, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οποιαδήποτε δράση του Συλλόγου προγραμματίζεται με βάση τη σημερινή κατάσταση.

Σε αυτή τη λογική, με στόχο την ενημέρωση/ανανέωση του μητρώου μελών του, αποφάσισε να καλέσει όλα τα υφιστάμενα μέλη του σε επικαιροποίηση των ατομικών τους στοιχείων και όσους επιπλέον επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου μας.

Επιπλέον, με βάση το νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, το γνωστό GDPR, ζητείται από όλα τα μέλη η συγκατάθεση για την χρήση των ατομικών τους στοιχείων για τους σκοπούς του Συλλόγου, όπως αυτό περιγράφεται και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, στη Πολιτική Απορρήτου.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική φόρμα ΕΔΩ, και αφού τη συμπληρώσετε και υπογράψετε, την στέλνετε στο ΔΣ του Συλλόγου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο agtriadaev@gmail.com (σκαναρισμένη ή φωτογραφία)

2. Με κανονικό ταχυδρομείο σε σφραγισμένο φάκελο σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις:

α. ΕΥΡΥΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ   Δνση: Μεσοχώρα Καρπενήσι ΤΚ:36100

β. ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ Δνση: Ποτλή 8-10 Αθήνα ΤΚ:10445

γ. ΧΡΥΣΑ ΣΚΟΝΔΡΙΑΝΟΥ Δνση: Καραολή & Δημητρίου 9 Γαλάτσι ΤΚ:11146

3. Για τα μέλη του Συλλόγου που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πρόσβαση στο ιντερνέτ, θα υπάρξουν τυπωμένες φόρμες διαθέσιμες στα καταστήματα του χωριού μας μαζί με φακέλους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Όσα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν την οικονομική τους εισφορά (ετήσια εισφορά μέλους 10 ευρώ) στο τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου με ΙΒΑΝ: GR3602606110000020100000951 Δικαιούχος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΤΡΙΑΔΙΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πλατεία Αγίας Τριάδας – Γενική Συνέλευση Αγιατριαδιτών – 16 Αυγούστου 2020

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της 16ης Αυγούστου 2020, που έγινε στη κεντρική πλατεία του χωριού μας, παρουσία 64 μελών του Συλλόγου, αφού συζητήθηκαν τα θέματα ως προς το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε η προβλεπόμενη διαδικασία για την εκλογή του νέου ΔΣ με θητεία δύο ετών κατά το καταστατικό.

Στη ψηφοφορία  εκλέχθηκαν ομόφωνα για το νέο ΔΣ, οι εξής:

Εύρυτος Κοντογεώργος, Νικόλαος Κοντογεώργος, Σεραφείμ Ράνζτος, Ηλίας Μερεντίτης, Χρυσούλα Σκονδριάνου και Σωτήριος Τσάτσος.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Φαβιόλα Γκότση, Ηλίας Βελαώρας του Ηλία και Ιωάννης Νταλίπης.

Την Τρίτη 18/8/2020 έγινε στα γραφεία του Συλλόγου η συνάντηση των εκλεγμένων μελών και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εύρυτος Κοντογεώργος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σεραφείμ Ράνζτος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νικόλαος Κοντογεώργος
ΤΑΜΙΑΣ: Χρυσούλα Σκονδριάνου
ΜΕΛΟΣ: Ηλίας Μερεντίτης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Σωτήριος Τσάτσος

Ολοκληρώθηκαν οι Δράσεις Καλοκαιριού 2019!

Στις 19/8 ο καλοκαιρινός κύκλος δράσης του Συλλόγου μας έκλεισε με την ετήσια τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση.

Η σειρά τόσο των Δράσεων όσο και των Εκδηλώσεων που είχαμε προγραμματίσει, πέτυχαν τα μέγιστα κατά γενική ομολογία!

Πραγματοποιήθηκε οικονομικός έλεγχος και έγκριση των οικονομικών πεπραγμένων της περιόδου Αυγούστος 2018-Αύγουστος 2019.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός της έως τώρα δράσης του ΔΣ.

Για μια ακόμη φορά τονίσαμε τις στοχεύσεις των προσπαθειών μας.
Τόνωση του εθελοντικού στίγματος του Συλλόγου, ενίσχυση του πολιτισμικού προσήμου, διαρκής ανανέωση των πρωτοβουλιών μας.

Οι 2 εθελοντικοί καθαρισμοί μονοπατιών, η εθελοντική αιμοδοσία, η πεζοπορία, η πολιτισμική ημερίδα, το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης συντείνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκε και η Συνδιαμόρφωση με τα μέλη του Συλλόγου μας του πλαισίου προτάσεων-δράσεων για το επικείμενο έτος με στόχευση σε έργα παρακατήθηκες που μπορούν να εισφερουν μια σημαντική τουριστική ανάσα με ποικίλλους τομείς. Το πλαίσιο προτάσεων όπως έχουμε ήδη αποδείξει αποτελεί οδικό μας χάρτη βάσει του οποίου σχεδιάζουμε την προσφορά μας. Παράλληλα, τονίσαμε ότι ο Σύλλογος Αγιατραδιτών θα παραμείνει ένας σημαντικός μοχλός πίεσης και συνεργασίας με κάθε φορέα, οπότε χρειαστεί. Αυτό κάναμε, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Η διαμόρφωση αξιοπρεπούς μουσειακής μονάδας στο χωριό μας, η προσέλκυση σημαντικών αθλητικών φορέων και διοργανώσεων αποτελούν στοιχήματα για εμάς. Στοιχήματα αποτελούν και οι πράξεις καθημερινότητας ο κύκλος των οποίων από φέτος ξεκίνησε.

Επιθυμία μας είναι να επιβεβαιώσουμε κάτι το οποίο θεωρούμε ότι ήδη αποδείξαμε. Δεν κενολογούμε. Αντίθετα ενεργούμε.

Κλείνοντας, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου προέβη σε εσωτερική αναδιάρθρωση. Το νέο σχήμα διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Βελαώρας Ηλίας
Αντιπρόεδρος: Παρούτσας Λάμπρος
Γεν. Γραμματέας: Κοντώσης Νικόλαος
Ταμίας: Ράντζος Σεραφείμ
Σύμβουλος ΔΣ: Μερεντίτης Κων/νος.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που ήταν παρόντα και συνέβαλαν καταλυτικά με την συμμετοχή τους για την διαμόρφωση του γόνιμου διαλόγου προς όφελος του χωριού μας.