Γιορτή Κάστανου 2021

Με ψητά κάστανα και γαστρονομικές δημιουργίες αλμυρών γεύσεων του σέφ Φώτη Παρασκευαίδη που προσφέρθηκαν με φροντίδα του Δήμου μας, αλλά και μουσικά ακούσματα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γιορτή θεσμός του χωριού μας για το κάστανο, η Γιορτή Κάστανου 2021.

Ο Σύλλογός μας, για μια ακόμη φορά, ήταν παρών στην εκδήλωση, με το καθιερωμένο πλέον περίπτερο, παρέχοντας μια διαφορετική εικόνα στους επισκέπτες μας με τα αναμνηστικά του αλλά και κεράσματα αλμυρών και γλυκών γεύσεων.

Πίτες με χειροποίητο φύλλο, γλυκό από κάστανο, προσφορά του χωριανού μας Κώστα Τσιάτσου Παραδοσιακά προϊόντα Λαμίας, γλυκό αρώνι, προσφορά από το Σύρραχο, λικέρ αρώνι, προσφορά του χωριανού μας παραγωγού Παναγιώτη Παρούτσα, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη στήριξή τους για άλλη μια χρονιά.

Δέσμευσή μας παραμένει η στήριξη: α) στα τοπικά μας προϊόντα και β) κάθε μέσου για την τουριστική αναβάθμιση της Αγίας Τριάδας!

Η παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιού, του Δημάρχου κ. Νικολάου Σουλιώτη και πλήθος άλλων πολιτικών παραγόντων του νομού μας, έδωσαν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στη φετινή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi και τον πρόεδρο του χωριού Ευάγγελο Ντάσιο για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τα Ευρυτανικά ΝΕΑ.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν εκεί!

Φωτογραφίες από τη γιορτή στο σχετικό άλμπουμ ΕΔΩ

Ραντεβού πάλι του χρόνου!

Επιτυχημένη η Γιορτή Κάστανου 2019!

Η καθιερωμένη γιορτή του κάστανου, θεσμός πλέον του χωριού μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η σημαντική προσέλευση των Αγιατραδιτών αλλά και φίλων του χωριού μας, γεμίζει με ικανοποίηση. Συγκεκριμένα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, και το εξαιρετικό μας προϊόν, η κεντρική πλατεία γέμισε από κόσμο που γεύτηκε για μια ακόμη φορά ή γνώρισε για πρώτη φορά την μοναδικότητα του κάστανου που παράγεται στην περιοχή μας.

Ειδικότερα, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση των ομάδων Ride Me Up, Moto Femmes Hellas και Bikerflies. Ελπίζουμε οι αμαζόνες να απόλαυσαν το προϊόν και την φιλοξενία μας και τις ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους καθώς και όλων όσων παραστάθηκαν στην γιορτή του χωριού μας.

Ο Σύλλογός μας, για μια ακόμη φορά, ήταν παρών με το καθιερωμένο πλέον περίπτερο το οποίο παρείχε μια διαφορετική οπτική στους επισκέπτες για το κάστανό μας. Τα κεράσματα γλυκών με βάση το μοναδικό μας προϊόν ήταν προσφορά του Συλλόγου και του Ξενώνας 4 Εποχές – Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, τον οποίο ευχαριστούμε για τη στήριξή του για άλλη μια χρονια.

Η Δέσμευσή μας. Στήριξη του τοπικού προϊόντος. Στήριξη κάθε μέσου για την τουριστική αναβάθμιση της Αγίας Τριάδας!

Ευχαριστούμε τον Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi και τον πρόεδρο του χωριού Ευάγγελο Ντάσιο για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τα Ευρυτανικά ΝΕΑ.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν εκεί! Ραντεβού πάλι του χρόνου!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση. 

Επίσης σχετικό Video από τα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ εδώ!

Εκδηλώσεις Καλοκαιριού 2019!

Ξεκινήσαμε τις Εκδηλώσεις Διασκέδασης μας με τη Δημοτική Βραδυά του Συλλόγου στη κεντρική πλατεία του χωριού, στις 10/8, μια βραδυά με μεγάλη και απόλυτη επιτυχία και για τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας.

Την Τρίτη 13/8 είχαμε την εκδήλωση που δεν πρέπει να λείπει από κανένα πολιτιστικό 10ήμερο. Το πάρτι Νεολαίας του Συλλόγου μας! Με καλοκαιρινή διάθεση, όλοι οι νέοι και νέες, αλλά και μεγαλύτεροι, ξεφάντωσαν στο μοναδικό μας πάρτι που έγινε στον Ξενώνα 4-ΕΠΟΧΕΣ.

Τέλος στις 17/8 έγινε η πρώτη πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη, από τον Σύλλογο, εκδήλωση στη πάνω πλατεία του χωριού. Ομολογουμένως με απόλυτη επιτυχία!

Χορηγοί μας παρείχαν τα ποτά, γονείς-μέλη του Συλλόγου έψησαν σουβλάκια και λουκάνικα ενώ τα μέλη του ΔΣ, και τα νεαρότερα μέλη του Συλλόγου, εξυπηρετούσαν μέχρι πρωϊας τους συμμετέχοντες σε μιαν αξέχαστη βραδυά.

Η λαική ορχήστρα με τα τρία μέλη της ήταν ευγενική χορηγία του Δήμου Καρπενησίου!

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και VIDEO!

Νάμαστε καλά και του χρόνου! Να ξανανταμώσουμε και να ξαναξεφαντώσουμε!

Με επιτυχία η Γιορτή Χριστουγέννων 2018!

Πολύς κόσμος, παιδιά και νέοι, συγχωριανοί και επισκέπτες του χωριού μας, μας τίμησαν με τη παρουσία τους στην πρώτη προσπάθεια Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε το νέο ΔΣ του  Σύλλογου μας στον Μύλο του χωριού στα Μαντάνια, ευγενή παραχώρηση της εκκλησίας μας για τη χρήση του χώρου, για τις εκδηλώσεις μας.

Στην εκδήλωση που άρχισε στις 6μμ και διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες, ο Σύλλογος πρόσφερε σνακς και αναψυκτικά, παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ στους μικρούς μας φίλους προσφέρθηκαν δωράκια για το καλό των ημερών.

Η μουσική από DJ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, που συνόδευε την εκδήλωση και επιμελήθηκαν τα παρευρεθέντα μέλη του ΔΣ.,προσπάθηκε να καλύψει όλα τα είδη που απαιτούσε η γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Σύλλογος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, διέθεσε ημερολόγια του 2019 που συνοδευόταν από ένα γούρι-μπρελόκ και τις γνωστές κούπες με στάμπες φωτογραφίες του χωριού μας.

Ελπίζουμε σε θετικές εντυπώσεις και σχόλια, ώστε να καθιερώσουμε αυτή την εκδήλωση σε ετήσια βάση, με νέες ιδέες και συμμετοχή όλο και περισσοτέρων μελών του συλλόγου και συγχωριανών μας.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες της εκδήλωσης στο τμήμα φωτογραφιών., και ένα χαρακτηριστικό video!

Γιορτή Χριστουγέννων – Κοπή Πίτας!

Το ΔΣ του Συλλόγου Αγιατραδιτών ανακοινώνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει τα Χριστούγεννα 2018 και την Πρωτοχρονιά 2019.

Το επιτραπέζιο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2019!

Στις 25/12/2018, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μύλο στη οποία θα προσφερθούν σνακς, γλυκά, αναψυκτικά και ελαφρά ποτά με συνοδεία μουσικής. Στα μικρά παιδιά θα προσφερθούν δωράκια εκ μέρους του συλλόγου μας.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις 6 μ.μ. στον ξενώνα του χωριού μας «4ΕΠΟΧΕΣ», ο σύλλογός μας θα κόψει την πίτα του, με δώρο έκπληξη για τον τυχερό που κερδίσει το φλουρί.

Επίσης, ενημερώνουμε συγχωριανούς και φίλους ότι ο σύλλογος θα διαθέτει καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών μικρά επιτραπέζια ημερολόγια συνοδευόμενα με μπρελόκ γούρια στη συμβολική τιμή των 6 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας. Θα διατίθενται στους χώρους των εκδηλώσεων καθώς και στον ξενώνα και στα καταστήματα του χωριού.

Ελπίζοντας να δούμε όσο το δυνατό περισσότερους από εσάς στο όμορφο χωριό μας, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία!!!!!

Επιτυχημένη συμμετοχή στη Γιορτή Κάστανου 2018

Οι εικόνες από την Γιορτή της Κυριακής γεμίζουν με ικανοποίηση. Η συμμετοχή του κόσμου, η θετική ανταπόκριση στην συμμετοχή του Συλλόγου με τους πρωτότυπους τρόπους που έχουμε ήδη προαναγγείλει μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις για την στήριξη τους και για την επιτυχή συνεργασία για την διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς τον Δήμο και τις αρμόδιες αρχές για την στήριξη, την υλοποίηση μεγάλου μέρους της γιορτής και την παρουσία τους εκεί.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους μας, τους Αγιατραδίτες που ήμασταν εκεί. Η μέρα των Καστάνων μας επιτρέπει κάθε φορά να θυμόμαστε την ομορφιά και την μοναδικότητα του τόπου μας. Στόχος μας δεν είναι μια απλή γιορτή. Στόχος είναι μια μέρα που αξίζει στο χωριό μας, αξίζει στο μοναδικό προϊόν του.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο τμήμα “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ“.

Γιορτή Κάστανου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιατριαδιτών ανακοινώνει ότι στη γιορτή κάστανου που θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. ο Σύλλογος θα συμμετέχει με τις εξής δράσεις:

1) Χορευτικό συγκρότημα.

2) Επίδειξη μαγειρικής, δημιουργία πιάτων, με βάση το κάστανο από τον σεφ Νεκτάριο Ράικο και την ομάδα του και τον σεφ Φώτη Καίσαρη και την ομάδα του από το ΔΙΕΚ Καρπενησίου.

3) Δωρεάν γλυκό για τους επισκέπτες, προσφορά του ξενώνα “4-ΕΠΟΧΕΣ“.