Απολογισμός Καλοκαιρινών Δράσεων 2022

Το φετινό καλοκαίρι του 2022, ήταν πραγματικά πλούσιο σε δράσεις και εκδηλώσεις με τον απολογισμό του Συλλόγου μας να κλείνει με θετικό πρόσημο.

Ξεκινώντας με τη Γιορτή του χωριού μας, του Αγίου Πνεύματος, ο Σύλλογός μας μέσω του περιπτέρου του στην κεντρική πλατεία του χωριού την παραμονή, όλη μέρα, προσέφερε στους επισκέπτες αλμυρά και γλυκά κεράσματα, παρασκευασμένα από τη σεφ και ιδιοκτήτρια του Ξενώνα μας 4-εποχές, και νέα πια Πρόεδρό του, Θεοδώρα Αποστόλου, αλλά και αναψυκτικό και τσιπουράκι.

Στο μεταξύ είχαν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου του Μουσείου μας  για δεύτερη συνεχή χρονιά, που εξελίχθησαν σε δύο φάσεις ώστε ο χώρος να παραμένει καθαρός σε όλη τη διάρκεια  του καλοκαιριού. Καθαρίστηκε επίσης και ο περιβάλλων χώρος του Μύλου μας και της νεροτριβής που μπήκε σε λειτουργία, με πρωτοβουλία και έξοδα του Συλλόγου μας.

Στις 20 Ιουλίου ο Σύλλογός μας, οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία μια εορταστική εκδήλωση στον ευρύτερο χώρο του Προφήτη Ηλία του χωριού μας. Κάτω από τα πεύκα, ο Σύλλογος προσέφερε ως φαγητό κριθαρώτο με γαρίδες, παρασκευής της σεφ Θεοδώρας Αποστόλου ενώ ο Νώντας Ντάσιος διέθετε ψητά σουβλάκια και λουκάνικα, άφθονο ποτό και αναψυκτικά. Τα  γλυκά, λουκούμια και σαραγλί ήταν προσφορά του Κώστα Τσάτσου προς το Σύλλογο, ενώ η μουσική του DJ Κώστα Κοκοτίνη,  δημιούργησε κέφι και έδωσε τη δυνατότητα στους  χωριανούς και  επισκέπτες μας να χορέψουν και να απολαύσουν όλοι μαζί την ημέρα.

Ο Αύγουστος 2022 ήταν ο μήνας με ένα πλούσιο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που απλώθηκε από τις 6 έως τις 20 του μήνα δίνοντας την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους χωριανούς, επισκέπτες, μέλη και μικρούς μας φίλους μας να συμμετάσχουν στις πολλές διαφορετικές δράσεις.

Δημιουργώντας και διασκεδάζοντας σε προγράμματα γιόγκα, σε τουρνουά σκάκι, βελάκια, πιγκ-πογκ, σε εργαστήρι Δημιουργίας και Τέχνης, σε Αθλητικές δράσεις και διαγωνισμούς, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους.

Για τους μεγαλύτερους το πάρτυ στο Ξενώνα του χωριού, με ολονύχτιο χορό στις επιλογές του DJ Γιάννη Παπαδημητρίου.

Για τους λάτρεις του περιπάτου και της φύσης, ο δίωρος περίπατος στο βουνό που ολοκληρώθηκε στα Μαντάνια, με κέρασμα σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά.

Και τέλος η μεγάλη αυτοδιαχειριζόμενη εκδήλωση στην πάνω πλατεία του χωριού, όπου με φαγητό, ποτό, και με τραγούδι και χορό με τους μουσικούς μας Σπύρο Κιτσιάκη, Κων/να Κομπογιάννη και Στέλιο Κατσίβελο, στην απόλυτα πετυχημένη λαϊκή βραδιά που έκλεισε και τον κύκλο των εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι.


Περισσότερες φωτογραφίες από το καλοκαίρι του 2022 ΕΔΩ!

Δράσεις και Εκδηλώσεις Αυγούστου 2022!

Ο Σύλλογός μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ξεπερνώντας το εμπόδιο της πανδημίας, αλλά με προσοχή και σύνεση, προγραμματίζει σειρά δράσεων για τον Αύγουστο στο χωριό.

Καλούμε όλους τα μέλη του Συλλόγου, τους χωριανούς αλλά και τους επισκέπτες της Αγίας Τριάδας Ευρυτανίας να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις μας, εξάλλου οργανώνονται για τα παιδιά, τους νέους αλλά και όλους όσοι αισθάνονται νέοι.

Σας περιμένουμε!!!

Γιορτή Αη Λια 2022

Ο Σύλλογος Αγιατριαδιτών πραγματοποίησε με επιτυχία χθες 20 Ιουλίου, στην εορτή του Αη Λια, την εκδήλωσή του, στον προαύλιο χώρο του Μοναστηριού του Προφήτη Ηλία του χωριού μας. Κάτω από τα πεύκα, με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό οι χωριανοί και οι επισκέπτες μας γιορτάσαμε όλοι μαζί και απολαύσαμε την ημέρα.
Συνεχίζουμε δυναμικά στις επόμενες δρασεις μας, να ειστε όλοι εκεί!!
Περισσοτερες φωτογραφίες από τη Γιορτή ΕΔΩ

Γιορτή Αγίας Τριάδας 2022

Στις 13 Ιουνίου 2022, γιόρτασε το χωριό μας τη μεγαλη γιορτή του Αγίου Πνευματος.
 
Πολλοί χωριανοί, ο Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, δημοτικοί σύμβουλοι και επισκέπτες βρέθηκαν στο χωριό μας την παραμονή, στην περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριαδας, το βραδυ στο γλεντι στην πλατεία, και ανήμερα στην εορτή της, το πρωί στην εκκλησία.
 
Ο Συλλογός μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, απο το πρωί της παραμονής μέχρι αργά το βράδυ υποδέχτηκε στο περίπτερό του μέλη του, χωριανούς και επισκέπτες κερνώντας τους αλμυρά και γλυκά εδέσματα, αναψυκτικό και τσιπουράκι.
 
Μεγάλη ήταν η οικονομική στήριξη όλων προς το Σύλλογο παίρνοντας το περιοδικό και αναμνηστικά μας.
 
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με την υπόσχεση για περισσότερες δρασεις και εκδηλώσεις!! ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΛΛΑ!!!

Χριστούγεννα 2021 – Πρωτοχρονιά 2022

Όπως είχε ανακοινωθεί, ο Σύλλογός μας με προσφορά εορταστικών διακοσμητικών στολιδιών, συμπλήρωσε το στολισμό της Κεντρικής πλατείας του χωριού μας.
Με καθυστέρηση μιας ημέρας, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, στολίσαμε την πλατεία του χωριού μας τη Κυριακή 12/12/2021, με τη βοήθεια μελών και φίλων του Συλλόγου. Η ολοκλήρωση της δράσης και η επίσημη έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγιση του δένδρου αλλά και της πλατείας μας έγινε στις 18/12 από το δήμαρχό μας, κ. Νικόλαο Σουλιώτη.

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, περιορίσαμε στο ελάχιστο τις δράσεις μας, και έτσι, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του covid-19, αποφασίσαμε την μοναδική εκδήλωση, αυτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο χωριό.


Με την έλευση του νέου χρόνου λοιπόν, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, και στη ζεστή ατμόσφαιρα του Ξενώνας 4 Εποχές – Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, πάνω απο τριαντα άτομα, μελη του Συλλόγου, συγχωριανοί, φίλοι και επισκέπτες κόψαμε και απολαύσαμε τη βασιλόπιτα που εφτιαξε η Θεοδωρα Αποστολου, ήπιαμε τον καφέ και τα αναψυκτικά μας, κουβεντιάσαμε και ανταλλάξαμε ευχες για υγεια και καλύτερες ημερες για το 2022. Το φλουρί της βασιλόπιτας το οποίο κέρδισε η Σοφία Παρούτσα, αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή των 100 ευρω, εκ των οποίων τα 50 ευρω ήταν προσφορά του ξενώνα. Σε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν και αναμνηστικά δωρακια (μπρελόκ).Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου αγοραζοντας γούρια και κεράκια απο αρωματικό κερί για το καλό του νέου έτους που διέθεσε ο Σύλλογος.
Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεια, αγάπη, ειρήνη και ευτυχία!!!

Δείτε Φωτογραφίες ΕΔΩ και VIDEO ΕΔΩ

Γιορτή Κάστανου 2021

Με ψητά κάστανα και γαστρονομικές δημιουργίες αλμυρών γεύσεων του σέφ Φώτη Παρασκευαίδη που προσφέρθηκαν με φροντίδα του Δήμου μας, αλλά και μουσικά ακούσματα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γιορτή θεσμός του χωριού μας για το κάστανο, η Γιορτή Κάστανου 2021.

Ο Σύλλογός μας, για μια ακόμη φορά, ήταν παρών στην εκδήλωση, με το καθιερωμένο πλέον περίπτερο, παρέχοντας μια διαφορετική εικόνα στους επισκέπτες μας με τα αναμνηστικά του αλλά και κεράσματα αλμυρών και γλυκών γεύσεων.

Πίτες με χειροποίητο φύλλο, γλυκό από κάστανο, προσφορά του χωριανού μας Κώστα Τσιάτσου Παραδοσιακά προϊόντα Λαμίας, γλυκό αρώνι, προσφορά από το Σύρραχο, λικέρ αρώνι, προσφορά του χωριανού μας παραγωγού Παναγιώτη Παρούτσα, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη στήριξή τους για άλλη μια χρονιά.

Δέσμευσή μας παραμένει η στήριξη: α) στα τοπικά μας προϊόντα και β) κάθε μέσου για την τουριστική αναβάθμιση της Αγίας Τριάδας!

Η παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιού, του Δημάρχου κ. Νικολάου Σουλιώτη και πλήθος άλλων πολιτικών παραγόντων του νομού μας, έδωσαν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στη φετινή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi και τον πρόεδρο του χωριού Ευάγγελο Ντάσιο για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τα Ευρυτανικά ΝΕΑ.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν εκεί!

Φωτογραφίες από τη γιορτή στο σχετικό άλμπουμ ΕΔΩ

Ραντεβού πάλι του χρόνου!

Επιτυχημένη η Γιορτή Κάστανου 2019!

Η καθιερωμένη γιορτή του κάστανου, θεσμός πλέον του χωριού μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η σημαντική προσέλευση των Αγιατραδιτών αλλά και φίλων του χωριού μας, γεμίζει με ικανοποίηση. Συγκεκριμένα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, και το εξαιρετικό μας προϊόν, η κεντρική πλατεία γέμισε από κόσμο που γεύτηκε για μια ακόμη φορά ή γνώρισε για πρώτη φορά την μοναδικότητα του κάστανου που παράγεται στην περιοχή μας.

Ειδικότερα, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση των ομάδων Ride Me Up, Moto Femmes Hellas και Bikerflies. Ελπίζουμε οι αμαζόνες να απόλαυσαν το προϊόν και την φιλοξενία μας και τις ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους καθώς και όλων όσων παραστάθηκαν στην γιορτή του χωριού μας.

Ο Σύλλογός μας, για μια ακόμη φορά, ήταν παρών με το καθιερωμένο πλέον περίπτερο το οποίο παρείχε μια διαφορετική οπτική στους επισκέπτες για το κάστανό μας. Τα κεράσματα γλυκών με βάση το μοναδικό μας προϊόν ήταν προσφορά του Συλλόγου και του Ξενώνας 4 Εποχές – Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, τον οποίο ευχαριστούμε για τη στήριξή του για άλλη μια χρονια.

Η Δέσμευσή μας. Στήριξη του τοπικού προϊόντος. Στήριξη κάθε μέσου για την τουριστική αναβάθμιση της Αγίας Τριάδας!

Ευχαριστούμε τον Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi και τον πρόεδρο του χωριού Ευάγγελο Ντάσιο για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τα Ευρυτανικά ΝΕΑ.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν εκεί! Ραντεβού πάλι του χρόνου!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση. 

Επίσης σχετικό Video από τα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ εδώ!

Εκδηλώσεις Καλοκαιριού 2019!

Ξεκινήσαμε τις Εκδηλώσεις Διασκέδασης μας με τη Δημοτική Βραδυά του Συλλόγου στη κεντρική πλατεία του χωριού, στις 10/8, μια βραδυά με μεγάλη και απόλυτη επιτυχία και για τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας.

Την Τρίτη 13/8 είχαμε την εκδήλωση που δεν πρέπει να λείπει από κανένα πολιτιστικό 10ήμερο. Το πάρτι Νεολαίας του Συλλόγου μας! Με καλοκαιρινή διάθεση, όλοι οι νέοι και νέες, αλλά και μεγαλύτεροι, ξεφάντωσαν στο μοναδικό μας πάρτι που έγινε στον Ξενώνα 4-ΕΠΟΧΕΣ.

Τέλος στις 17/8 έγινε η πρώτη πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη, από τον Σύλλογο, εκδήλωση στη πάνω πλατεία του χωριού. Ομολογουμένως με απόλυτη επιτυχία!

Χορηγοί μας παρείχαν τα ποτά, γονείς-μέλη του Συλλόγου έψησαν σουβλάκια και λουκάνικα ενώ τα μέλη του ΔΣ, και τα νεαρότερα μέλη του Συλλόγου, εξυπηρετούσαν μέχρι πρωϊας τους συμμετέχοντες σε μιαν αξέχαστη βραδυά.

Η λαική ορχήστρα με τα τρία μέλη της ήταν ευγενική χορηγία του Δήμου Καρπενησίου!

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και VIDEO!

Νάμαστε καλά και του χρόνου! Να ξανανταμώσουμε και να ξαναξεφαντώσουμε!

Με επιτυχία η Γιορτή Χριστουγέννων 2018!

Πολύς κόσμος, παιδιά και νέοι, συγχωριανοί και επισκέπτες του χωριού μας, μας τίμησαν με τη παρουσία τους στην πρώτη προσπάθεια Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε το νέο ΔΣ του  Σύλλογου μας στον Μύλο του χωριού στα Μαντάνια, ευγενή παραχώρηση της εκκλησίας μας για τη χρήση του χώρου, για τις εκδηλώσεις μας.

Στην εκδήλωση που άρχισε στις 6μμ και διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες, ο Σύλλογος πρόσφερε σνακς και αναψυκτικά, παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ στους μικρούς μας φίλους προσφέρθηκαν δωράκια για το καλό των ημερών.

Η μουσική από DJ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, που συνόδευε την εκδήλωση και επιμελήθηκαν τα παρευρεθέντα μέλη του ΔΣ.,προσπάθηκε να καλύψει όλα τα είδη που απαιτούσε η γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Σύλλογος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, διέθεσε ημερολόγια του 2019 που συνοδευόταν από ένα γούρι-μπρελόκ και τις γνωστές κούπες με στάμπες φωτογραφίες του χωριού μας.

Ελπίζουμε σε θετικές εντυπώσεις και σχόλια, ώστε να καθιερώσουμε αυτή την εκδήλωση σε ετήσια βάση, με νέες ιδέες και συμμετοχή όλο και περισσοτέρων μελών του συλλόγου και συγχωριανών μας.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες της εκδήλωσης στο τμήμα φωτογραφιών., και ένα χαρακτηριστικό video!

Γιορτή Χριστουγέννων – Κοπή Πίτας!

Το ΔΣ του Συλλόγου Αγιατραδιτών ανακοινώνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει τα Χριστούγεννα 2018 και την Πρωτοχρονιά 2019.

Το επιτραπέζιο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2019!

Στις 25/12/2018, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μύλο στη οποία θα προσφερθούν σνακς, γλυκά, αναψυκτικά και ελαφρά ποτά με συνοδεία μουσικής. Στα μικρά παιδιά θα προσφερθούν δωράκια εκ μέρους του συλλόγου μας.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις 6 μ.μ. στον ξενώνα του χωριού μας «4ΕΠΟΧΕΣ», ο σύλλογός μας θα κόψει την πίτα του, με δώρο έκπληξη για τον τυχερό που κερδίσει το φλουρί.

Επίσης, ενημερώνουμε συγχωριανούς και φίλους ότι ο σύλλογος θα διαθέτει καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών μικρά επιτραπέζια ημερολόγια συνοδευόμενα με μπρελόκ γούρια στη συμβολική τιμή των 6 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας. Θα διατίθενται στους χώρους των εκδηλώσεων καθώς και στον ξενώνα και στα καταστήματα του χωριού.

Ελπίζοντας να δούμε όσο το δυνατό περισσότερους από εσάς στο όμορφο χωριό μας, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία!!!!!

Επιτυχημένη συμμετοχή στη Γιορτή Κάστανου 2018

Οι εικόνες από την Γιορτή της Κυριακής γεμίζουν με ικανοποίηση. Η συμμετοχή του κόσμου, η θετική ανταπόκριση στην συμμετοχή του Συλλόγου με τους πρωτότυπους τρόπους που έχουμε ήδη προαναγγείλει μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις για την στήριξη τους και για την επιτυχή συνεργασία για την διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς τον Δήμο και τις αρμόδιες αρχές για την στήριξη, την υλοποίηση μεγάλου μέρους της γιορτής και την παρουσία τους εκεί.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους μας, τους Αγιατραδίτες που ήμασταν εκεί. Η μέρα των Καστάνων μας επιτρέπει κάθε φορά να θυμόμαστε την ομορφιά και την μοναδικότητα του τόπου μας. Στόχος μας δεν είναι μια απλή γιορτή. Στόχος είναι μια μέρα που αξίζει στο χωριό μας, αξίζει στο μοναδικό προϊόν του.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο τμήμα “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ“.

Γιορτή Κάστανου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιατριαδιτών ανακοινώνει ότι στη γιορτή κάστανου που θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. ο Σύλλογος θα συμμετέχει με τις εξής δράσεις:

1) Χορευτικό συγκρότημα.

2) Επίδειξη μαγειρικής, δημιουργία πιάτων, με βάση το κάστανο από τον σεφ Νεκτάριο Ράικο και την ομάδα του και τον σεφ Φώτη Καίσαρη και την ομάδα του από το ΔΙΕΚ Καρπενησίου.

3) Δωρεάν γλυκό για τους επισκέπτες, προσφορά του ξενώνα “4-ΕΠΟΧΕΣ“.